. 
-

Krachtwandelen

Krachtwandelen is anders dan gewoon wandelen of lopen, wat je al dagelijks doet.

krachtwandelen is met een stevig tempo lopen, een actieve wandeling, gecombineerd met oefeningen. Tijdens het wandelen beweeg je je armen zodanig mee dat je veel van je lichaam zal vragen en echt inspanning zal verrichten. Je beweegt kundig zodat je niet alleen je benen traint, maar ook je core (buikspieren) zullen veel aan het werk zijn. Ook je balans en conditie wordt hierdoor sterk verbeterd. We zullen voornamelijk in de natuur bewegen maar ook in de wijken. 

Elke zondag ochtend om 09.30 en woensdag avond om 19.00.

De groepen zullen maximaal met 10 personen zijn en is voor elk niveau. dus voor iedereen geschrikt!  we zijn met een groep maar ieder doet het op zijn/haar eigen niveau. Kom en ervaar het voor jezelf.


Wat zijn de voordelen van krachtwandelen bij kundig bewegen?

- je bent ondernemend dus je ondergaat een nieuwe uitdaging

- je bent actief en gezond bezig in de buitenlucht met veel zuurstof (wat bijvoorbeeld ook de nachtrust positief beïnvloedt)

- je conditie verbeterd aanzienlijk

- je verbrand vet tijdens het krachtwandelen

- je balans word sterk verbeterd (meeste mensen onderschatten dit erg maar dit heeft zeker invloed op je gezondheid) je balans heb je nodig om lang te kunnen staan/lopen of afwisselend werk te kunnen verrichten. 

Alleen bij extreme en gevaarlijke weersomstandigheden zal de les niet doorgaan.


 


 
   

 
E-mailen
Bellen
Map
Info