. 
-


Wie zit er achter kundig bewegen

thumbnail_20210530_100540
thumbnail_20210530_100540

Mijn naam is Dennis Bentvelzen.

In 2013 heb ik de sportacademie succesvol afgerond en tijdens mijn studie kwam ik al snel tot de conclusie dat ik graag met mensen werk. En dan vooral 1 op 1, om hen te begeleiden bij het behalen van specifieke doelen. Niet altijd topsport doelen maar vooral doelen waar veel mensen tegenaan lopen, zoals het trainen van vetverbranding voor een betere gezondheid en innerlijke rust. Of het herstellen van een blessure (revalideren). Ik wil graag mensen helpen om (weer) fijn in hun vel te zitten. 

Tijdens het sporten/bewegen krijg ik altijd een duidelijk beeld van iemand en waar ik op moet letten. De sterke kanten maar ook de minder sterke kanten van personen.  Ik werk al jaren individueel met mensen en vooral in de ggz heb ik de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan.

Mijn passie is bewegen en dan het liefst buiten in de natuur. Hardlopen, een lange wandeling maken,  een berg beklimmen, fietsen of met gewichten oefeningen doen, ik haal er zoveel energie en plezier uit dat het een positieve invloed heeft op mijn dagelijks leven en dat wil ik graag doorgeven.

Mijn werkwijze en aanpak

Heb ik je interesse gewekt? Super! bij deze nodig ik je van harte uit je aan te melden om zelf Kundig Bewegen te ervaren. 

Wat kan je van mij verwachten....

Een professionele begeleiding om jouw persoonlijke wensen/doelen te realiseren. Het aanbieden van begeleiding op maat zodat het altijd aan jouw wensen voldoet en met een benadering die jij als prettig zal ervaren. Verandering is al moeilijk genoeg.

Ik vind het belangrijk om zo goed mogelijk te weten wie jij bent en waar jij je prettig bij voelt zodat je het meeste uit jezelf kunt halen. Alleen zo is en blijft het persoonlijk! Dat is waarvoor je een trainer zoekt. Terug naar een goede basis voor een gezonde leefstijl.


De voordelen van kundig bewegen:

• persoonlijk contact

• aanleren van de juiste houding

• terug naar de basis concept 

• aanpassing op elk levensstijl 

• je voelt je energieker 


Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie. 
E-mailen
Bellen
Map
Info